Úvod / Články / Krátká zpráva

Setkání hledačů Protivanov 2023 je bohužel zrušeno

30. 08. 2023 Autor: Redakce DW 1314× 6

Velmi neradi přinášíme tuto nemilou zprávu. Letošní setkání hledačů Protivanov 2023 jsme bohužel z technických důvodů nuceni zrušit. Velmi jsme se těšili, že opět uvidíme staré dobré známé a že přivítáme i nové účastníky, ale bohužel se tak nestane. Nicméně slibujeme, že na příští rok se můžete těšit na pravidelné jarní setkání hledačů SLOUP 2024 a podzimní setkání naplánujeme samozřejmě na Moravě, a to již na novém místě. A těm z vás, kteří se letos na setkání těšili, doporučujeme vydat se na již 12. ročník setkání Doubí 2023, který pravidelně připravuje Michal Mrňa a jeho tým.
Děkujeme za pochopení a těšíme na setkání SLOUP 2024.

Setkání hledačů Protivanov 2023 je bohužel zrušeno

 Autor: Redakce DW

Komentáře

pett

30. 08. 2023, 12:25

Tak to mě hodně mrzí, tak dlouho jsem se na to těšil a plánoval abych měl volno :sob:.
A co to třeba příště zkusit domluvit v Camping Žralok Plumlov, pořádají se tam různé akce.
https://www.camp-zralok.cz/

UCAdmin

30. 08. 2023, 13:56

Snažili jsme se najít náhradní řešení, ale bohužel se to nepovedlo. Takže už to necháme na příští rok a zajistíme, aby vše klaplo a bylo bez problémů tak jako to máem dlouhé roky na námi pořádaných srazech ve Sloupu.

Dino1

30. 08. 2023, 15:50

Kuva kuva

avers

30. 08. 2023, 17:53

Že mě to rozhodnutí neudivuje.
Bohužel se stav věcí zde na webu příliš nelepší.
Má cenu se rozepisovat? Už jsem to psal několikrát jinde. Nechci vypadat jako kverulant, ale žádnou nápravu z různých výtek jsem nezaznamenal. Jo a docela mě štve, jak u každé nové věty musím zadávat velké pismeno. S tím jako taky nejde nic udělat?
Rád bych vás pochválil, ale jaksi není moc za co :thumbsdown: A je to vaše škoda, kam to tu necháváte jít. :cry:

UCAdmin

31. 08. 2023, 08:53

Bohužel to jinak nešlo a věř, že nás to velmi mrzí, ale někdy se sejdou věci, které prostě nedokážeš ovlivnit ani kdyby jsi se rozkrájel. Setkání ve Sloupu nám troufám si říci funguje skvěle dlouhé roky a věřím, že od příštího roku vychytáme i nové místo pro moravské srazy a vše poběží tak jako v minulosti.
Od programátorů máme slíbeno, že během následujících dnů by měli dokončit další úpravy zde na DW tak doufám, že to dodrží.
To, že musíš psát velké písmeno a na konci věty tečku patří mezi základy jazyka českého. To, že jsem zlenivěli a na mobilu atd. to za náš už řeší ony krabičky je podle mě velká škoda.

avers

31. 08. 2023, 16:08

Hmmm, za nějakou námitku oplátkou kritika, že jsem zdechlý psát velký písmena. Bohužel to není o lenosti, ale je to jakýsi standard, že když napíšu tečku a mezeru, nebo nový odstavec, začíná se hned velkým. Je to spíš tady webem a ne mnou. Pravopis mi nedělá potíže a když to po sobě tady pak čtu a musím se vracet dělat korekce je chyba u vás.
Jinak jsem už psal jinde. Chybí mi tmavé pozadí (ne prd.el), přihlašování přes mail a ne nick je otravné-kdybych si nepamatoval, jaký mail to byl, tak se asi nepřihlásím, chybí tu kecárna, atd atd.
No a Sloup... v Čechách si opravdu dělejte co chcete, je to daleko a ve svých letech s mým nezdravím už opravdu tak daleko nepojedu. Byl jsem rád, že se uvidím s některýma starýma ksichtama právě tady na Moravě, už jsme byli domluvení a nic. Tak si nechte posvátný Sloup po pravdě si tak říkám, jestli má cenu sem ještě po těch letech tvých slibů UC ještě chodit.